Vi holder sommerferie i uge 29 og 30. Sidste åbningsdag inden ferien er lørdag d. 15 juli fra kl. 10.00-13.00. Vi åbner igen mandag d. 1 august kl. 10.00.

LØBETEST

Hvorfor er en løbetest en god idé?

" Løb er en motionsform, hvor man gentager den samme bevægelse mange gange. Løbetestens formål er at hjælpe dig med at se, hvilken løbestil du har. Løbetesten hjælper os her efter med at finde den rigtige løbesko, som passer til dig og din løbestil. Man kan være forfodsløber, pronations løber, neutral løber eller supinations løber. Man kan have forskellige grader af hver løbestil, så selvom man er pronations løber, er det ikke alle indlægskiler, der passer til din grad af pronation. Her hos os tester vi flere gange på vores løbebane i alle de forskellige sko, hvor vi herefter sammenligner vores filmede billeder med hinanden, for så til sidst at finde frem til den rigtige løbesko til dig "

KIM VANG / CEO

100% Laboratory Tested

Skal jeg have mine egne løbesko med?

Det er en rigtig god idé at have dine gamle løbesko med. Her kan vi se om de har passet til din løbestil og vi kan bruge dem som retningslinje for dine nye løbesko. I de gamle sko kan man se slitage mønster og vi kan snakke om udfordringer du måske har haft

Not Tested On Animals

Skal jeg have en løbetest hver gang, at jeg køber nye løbesko?

Ens løbestil kan ændre sig med tiden og derfor er det vigtigt, at man får tjekket sin løbestil HVER gang at man køber nye løbesko. Det er derfor de færreste, der køber løbesko uden, at de har fået lavet en løbetest her hos os. Vi anbefaler helt klart også, at man får lavet en test hver gang, man køber nye løbesko.

Natural Ingredients

Hvor lang tid tager en løbetest?

En løbetest kan tage alt fra 15 min. til 1 time. Det kommer meget an på, om du har nogle udfordringer eller skader og selvfølgelig også hvor beslutsom du er, for vi kan desværre ikke ændre farverne på skoene :-)

100% Paraben Free

Skal man bestille tid til en løbetest?

Nej, det er ikke nødvendigt :-) Man kommer bare i vores åbningstid. Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-13. Hvis der er flere, går det efter tur.

Hvordan foregår en løbetest?

En løbetest foregår i Løbexperten på vores indendørs løbebane. Løbebanen er 18 meter lang og vi har 2 baner. Vi filmer dine ankler, ben og fødder med vores High Speed kamera, så du og vi kan se hvordan du løber, helt ned i de mindste detaljer. Du kommer til at løbe i vores testsko, som er en neutral løbesko. I denne type sko kan vi se helt præcist, hvad der sker når du løber. Når vi har fundet ud af din løbestil, finder vi nogle løbesko, der passer til dig og filmer dig igen for at se, om vi har ramt rigtigt. Du kommer til at prøve lidt forskelligt. Vi sammenligner de forskellige billeder/film med hinanden og vi kan nørde med vinkler i de forskellige sko.

Kan jeg få skader af mine løbesko?

Ja, det kan du. Det ser vi desværre meget ofte. Lige så forskellige mennesker er, lige så meget forskel er der på løbesko og løbestil. Vi oplever desværre ofte, at folk kommer med en løbeskade, der er grundet forkert vejledning og rådgivning af i valg løbesko.