Mandag - Fredag kl. 10.00-17.30 Lørdag kl. 10.00-13.00

Hvem møder du i butikken?Kim Vang som har løbet over 50 MarathonsKim holder mest til i klinikken hvor han er kendt for at behandle skader.

25 af sine Marathons har han løbet på under 3 timer. Kim har løbet i over 20 år og løber til dagligt i Fjordagere Motions løbe afdeling hvor han også har været Løbetræner. Kim møder du både i butikken, men det meste af dagen bruger han i Løbexperten klinik, hvor han er skades behandler.


I butikken kan du også møde Michael Vang. Michaels længste løb var et ultraløb på 100 km. Michael er uddannet massør og kan være behjælpelig med en masse viden om skader og strækøvelser

Michael er butikkens helt store løbenørd, han går i dybden med de helt små detaljer og kan besvare de fleste spørgsmål omkring alle features i vores butik.

Du kan også møde Lone Vang i butikken. Hun har løbet i mange år. Hun har løbet 10 Marathons og har vundet Bronze i DM i Marathon

Lone har dog lagt løbet en smule på hylden og har valgt at fokusere mere på Yoga og udstrækninger.

Lone kan være behjælpelig med diverse strækøvelser og et kig på ens kost, da kostvejleder er en af hendes mange uddannelser


Du kan også møde Duffy i butikken. Duffy elsker at blive nusset, klappet og forkælet af alle de kunder som der kommer forbi.

Hos Løbexperten har vi en indendørs løbebane hvor vi tester vores kunder. Vi tror på, at man får et mere nøjagtigt billede af kundernes løbestil når de løber på fast underlag frem for på et løbebånd. 

Den gang vi testede på løbebånd så vi en tendens til at de fleste kom helt op på deres forfod når de løb, hvilket ikke gav et ret visende billede af løbestilen.

En butik for passionerede løbere !

Løbexperten er beliggende i hjertet af Odense og er et familieforetagende. Løbexperten åbnede dørerne op for første gang i 2008 i Seden og er siden hen flyttet til Skibhusvej i Odense.


Vi var vindere i kategorien: 
Top 10 danske løbebutikker i 2017. 
Tusind tak til alle dem der stemte på os. 
Det er vi enormt taknemmelige for og vi håber, at vi kan gøre vores arbejde ligeså godt fremadrettet. 
Det er dejligt med så mange søde kunder i butikken. Vi vil bestræbe os på, at være med helt fremme i feltet når det drejer sig om det bedste løbegear og de bedste løbesko på markedet.