Vi holder sommerferie i uge 29 og 30. Sidste åbningsdag inden ferien er lørdag d. 15 juli fra kl. 10.00-13.00. Vi åbner igen mandag d. 1 august kl. 10.00.

OM LØBEXPERTEN

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag 

kl. 10.00 - 17.30

Lørdag kl. 10.00 - 13.00


ADRESSE

Løbexperten Aps

Skibhusvej 52 C 
5000 Odense C

HVEM MØDER DU I LØBEXPERTEN

Kim Vang

KIM

Kim Vang har løbet over 50 Marathons. Kim holder mest til i klinikken, hvor han er kendt for at behandle skader.

25 af sine Marathons har han løbet på under 3 timer. Kim har løbet i over 20 år og løber til dagligt i Fjordagere Motions løbeafdeling, hvor han også har været løbetræner. Kim møder du i butikken, men det meste af dagen bruger han i Løbexpertens klinik, hvor han er skades behandler.

Michael Vang

MICHAEL

I butikken kan du også møde Michael Vang. Michaels længste løb var et ultraløb på 100 km. Michael er uddannet massør og kan være behjælpelig med en masse viden om skader, sko og strækøvelser.

Michael er butikkens helt store løbenørd. Han går i dybden med de helt små detaljer og kan besvare de fleste spørgsmål omkring alle features i vores butik.

Lone Vang

LONE

Du kan også møde Lone Vang i butikken. Hun har løbet i mange år. Hun har løbet 10 Marathons og har vundet Bronze i DM i Marathon

Lone har dog lagt løbet en smule på hylden og har valgt at fokusere mere på yoga og udstrækninger.

Lone kan være behjælpelig med diverse strækøvelser og et kig på ens kost, da kostvejleder er en af hendes mange uddannelser.

Du kan også møde Duffy i butikken. Duffy elsker at blive nusset, klappet og forkælet af alle de søde kunder, der kommer forbi. Duffy er en flat coated retriever og er 11 år gammel. Hun går under navnene Duffy, Møffe og Mølle.

Hos Løbexperten har vi en indendørs løbebane, hvor vi tester vores kunder. Vi tror på, at man får et mere præcist billede af kundernes løbestil, når man løber på fast underlag frem for på et løbebånd. 

Dengang vi testede på løbebånd, så vi en tendens til, at de fleste kom helt op på deres forfod, når de løb, hvilket gav et misvisende billede af kundens løbestil.

Løbexperten løbebane til løbetest og test af løbesko

En butik for passionerede løbere !

Løbexperten er beliggende i hjertet af Odense og er et familieforetagende. I 2008 åbnede Løbexperten dørerne op for første gang i Seden og er siden flyttet til Skibhusvej i Odense.

Vi var vindere i kategorien: 


Top 10 danske løbebutikker i 2017. 


Tusind tak til alle, der stemte på os. 
Det er vi enormt taknemmelige for og vi håber, at vi kan gøre vores arbejde ligeså godt fremadrettet. 


Det er dejligt med så mange søde kunder i butikken. Vi vil bestræbe os på at være med helt fremme i feltet, når det drejer sig om det bedste løbegear og de bedste løbesko på markedet.